Hier treft u algemene informatie over Villa Nostalgia, een video en foto's.


Villa Nostalgia is een vakantiewoning voor maximaal 4 personen. Vanwege de lichte inrichting is het huisje minder geschikt voor peuters en kleuters, en zijn kinderen tot 6 jaar alleen welkom in overleg.


Villa Nostalgia beschikt over 2 slaapruimtes: de tuinkamer in de aanbouw, met wastafel en deur naar buiten, is voorzien van 2 losse bedden met 1 persoons dekbed en in de slaapruimte in de salonwagen zelf staat een twijfelaar (1.40 x 2.00) met een tweepersoons dekbed. Voor koude nachten zijn er extra (elektrische) dekens en een elektrische kacheltje.


De keuken beschikt over een koelkast en 4 pits-gasfornuis. Op het aanrecht staat een Nespresso koffie automaat, in de kast bevindt zich ook een Philips Senseo. Er is voldoende sfeervol servies aanwezig voor 4/6 personen. Ook kunt u fonduen en gourmetten en in de zomermaanden gebruik maken van de gas BBQ (in de schuur).


In het woongedeelte treft u zit- en eetplekken voor 4 personen en een gezellige Dru gashaard. De boekenkast is voorzien van een "tiny" bibliotheekje met literaire juweeltjes en een aantal boeken van bekende Tukkers Herman Finkers en Willen Wilmink, als ook Ton Schulten, de bekende Ootmarsumse schilder. Ook vindt u hier diverse spellen (Scrabble, Rummicub, Uno, Mens Erger Je Niet, speelkaarten, Yahtzee, etc). Aan de wand hangt een schap met diverse boeken over uitstapjes in de directe omgeving, fiets- en wandelkaarten. Ook is er een bluetooth speaker aanwezig. Villa Nostalgia beschikt níet over een TV. Er is zeer beperkt WIFI, maar bij de receptie van Bij de Bronnen is de ontvangst uitstekend, en gratis.


In de hal treft u de ingang naar toilet, wastafel en douchecabine. Een fohn ligt in de kast.


Op de veranda is plek voor 4 personen en verderop in de 400 meter bosrijke tuin staat nog een stoffen prieel met twee stoelen en voetenbankjes, waar het 's morgens heerlijk toeven is.


Naast het pad naar het huis is er parkeergelegenheid voor 1 auto. Bij de receptie is ook een grote (gratis) parkeerruimte.


Voor het bekijken van de plek kunt u onderstaande video bekijken. Deze is in maart gemaakt, net als de foto's; in april kleurt alles groen en staan de bomen in het blad!